Even voorstellen

Restaurant Pizzeria Casa di Lorenza opende haar deuren in 1983 en is gelegen in het centrum van Hilversum. Sfeervol en nostalgisch. Een plek voor bijzondere ontmoetingen, maar ook voor een romantisch- zakelijk of familiediner. Lekker borrelen onder het genot van onze antipasto en een (Italiaans) drankje. Gewoon ontspannen en even bijkletsen.

Team Casa di Lorenza verzorgen met liefde een heerlijke avond uit. Uitmuntend gastvrouw en gastheerschap gaan hand in hand met specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Gezelligheid en puur genieten dat is waar Casa di Lorenza voor staat. Een kloppend hart aan de Hilversumse Koninginneweg met station Hilversum op steenworp afstand, 1 minuut van De Vorstin, en 5 minuten van het Mediapark. Ons interieur heeft iets karakteristiek en doet denken aan de La grotta del Vento in Toscane, Italië.

Met trots introduceren wij onze nieuwe menukaart. Hierin vindt u heerlijke nieuwe recepten en uiteraard onze vertrouwde gerechten. Ook schenken wij diverse Italiaanse top wijnen, cocktails en (Italiaanse) bieren.

Een groot deel van onze ingrediënten zijn afkomstig uit Italië. Daarmee garanderen wij Italië een stukje dichterbij te brengen!

Graag van harte welkom!

Ciao a tutti e buon appetito

Openingstijden:
Casa di Lorenza is 7 dagen per week geopend vanaf 17.00 tot 22.00 uur en bezorgt iedere dag
Let op: op maandag zijn wij alleen geopend voor afhaal en bezorging.

Dagelijks beschikbaar voor bezorging in Hilversum vanaf 17:10 tot 21:45.
Voor bezorgingen in andere gemeenten van 't Gooi kunt u ons bellen voor meer informatie.

Bekijk ons restaurant menu

Tafel reserveren